måndag 11 maj 2009

Fullrulle hela helgen.

I fredags tog vi det mest bara väldigt lugnt för att på lördagen åka ut till farfar & Sivan på fika och så skulle Tony hjälpa Edward med en grej. Sen helt spontant så bestämde vi oss för att åka ut till en struts & kalkon farm som ligger mellan Nyköping och Norrköping. Dom är ju riktigt roliga dom där strutsarna, nyfikna och busiga.

Vi kom där ifrån med struts leverpastej med tryffel, strutsfilé och strutskorv. En del smarrigheter med andra ord. Vi skyndade oss hem för att tillaga filén som blev så himla god. Vi kommer absolut åka dit igen och då ska vi även passa på att smaka strutsglassen. :-)

I går söndag så tog vi det först lite lugnt sen åkte vi och spelade Minigolf som Eve har tjatat om länge att hon vill göra. Barnen va jätte duktiga och vi hade det hur mysigt som helst. Vädret höll sig på plats också även om det kom några få regndroppar som försvann lika fort som dom kom.

Nästa helg är det min födelsedag så jag ska ta semester så vi bara kan vara och njuta av varandra. Hoppas att vädret blir bra så vi kan grilla.

Ska fixa lite nu innan jag börjar jobba!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar