måndag 12 april 2010

4 månader...

Hej mina vänner!
 
Igår blev Noah 4 månader, kan ni haja! Hel sjukt vad tiden springer iväg. Vi började med lite lite smakisar och gissa vad han tyckte om det? Han smaska isig som om han inte gjort annat, det blev därmed godkänt från han sida. Potatis & Palsternacks puré va en klar favorit. Han va så glad och jollrade på som aldrig förr efter han fått smaka lite mat. Han är stor i maten min lilla gosse.

Vi va på BVC idag och vägde och mätte. Han har gått upp till 7120 gr och blivit hela 62,8 cm lång. Jag har som sagt ren grädde i brösten, BVC Tanten är grymt imponerad över hans kurva då den inte banat neråt något trots att han bara fått just bröst mjölk. Men har man grädde så har man! Dessutom så är han ju som sagt en hejare på att äta, han räknar ju mer eller mindre våra tuggor vid middags bordet. Så han har väl inte gjort annat än att vänta på den dagen han får börja äta riktig mat, eller ja puréer.

Just för tillfället ligger det "lilla" matvraket och sover sött i sin säng och när han vaknar är det dax för lunch, potatis och palsternacks puré.
 
Det är så lugnt och skönt här hemma, barnen är åter i skolan och lovet är slut. Härliga tider, nu ser dom fram emot nästa lov som kommer om ca 1½ mån kanske lite mer, nämligen sommarlovet. 

Näe, nu va det slut på lugnet. Noah vaknade!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar