måndag 5 april 2010

Det är inte sant..

Trodde på fullaste allvar att Tony drev med mig i morse när han vinklade på persiennerna i morse och sa att det va massor av snö ute och att det fortfarande snöade, men det gjorde han inte! Helt sjukt! Vi som haft strålande solsken i några dagar och riktiga vår känslor. Det är som bort blåst nu. Det har snöat till nu, nu har snöflingorna övergått till regn och därmed slask. Vill ha en värmande sol nu!
 
Jag hoppas att all snö och slask är borta till Noahs dop, det vore ju inte helt fel om vädergudarna kunde bjuda på äkta vår känsla då!
 
Så hur har eran påsk varit då? Våran har varit som vilken annan dag som helst, vi firar inte påsken direkt. Barnen får påskägg och sen inge mer. Dom va så söta när dom sprang runt och letade efter sina ägg. Vi hade gömt dom för bra tror jag. Men efter några ledtrådar så hittade dom äggen och slängde i sig rubb och stubb som om det va första gången dom fick äta godis.
 
Lugnet har lagt sig över mitt hem, Eve gick till en kompis, Timi gick ut i slasket, Noah sover och Tony är hos en kompis. Man får passa på att njuta så länge det varar. Noah är inte lika still längre heller i vaket tillstånd, han blir rörligare och rörligare. Han har börjat rulla från rygg till mage nu också och när han är på mage så gör han allt för att åla sig lite och försöker komma upp på knä men han är inte riktigt så stark ännu men snart, snart så springer han och river i allt.
 
Näe, om man kanske skulle ta och försöka njuta lite av lugnet så länge det varar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar