måndag 6 september 2010

Må denna säng brinna i helvetet…

Ikea i all ära, ikea är bra om man inte har lust att lägga ut flera tusentals kronor på en säng gavel till sitt/sina barn. Men Nissen som har gjort Evelinas säng han kan inte ha tänkt till. Helt ärligt. Hur kan man göra en säng som man bokstavligt talat mer eller mindre måste montera ner helt till början, inga sektioner här inte. Nej, nej.. Så jobbigt som möjligt ska det vara. Man kan ju undra hur många förhållanden och äktenskap som spruckit pga den där förbannade sängen.

Jag och Bonnie har monterat ner och upp denna säng själva för några månader sedan när Eve och Timi bytte rum. Nu bytte Eve och Timi säng och jag kan säga att det här är absolut sista gången som sängen monteras ner & upp igen. Aldrig mer! Nästa gång åker den bara ner och eldas upp.

Eller jag är proffs på sängen nu, kan vart varenda del och skruv ska vara. Ska kanske anställas och montera upp den hos folk som köper den på ikea om dom inte vill riskera något i sina förhållanden.

Vårat förhållande klarade testet iaf, men vad skulle vi inte klara efter 13 år?

Vi tog en trip till Ikea lördags för att köpa en bokhylla till Eve och en till Noah men vi ångrade oss i samma sekund som vi kom fram. Det va så tjockt med folk redan vid öppning kl 10 det fanns inte en parkeringsplats så vi åkte hem och gjorde ett nytt försök igår söndag som gick mycket bättre.

Dagen idag kommer att bestå av en massa efter piff i Timis rum. Måste få ordning på leksakerna och så ska Noahs bokhylla upp också så vi kan flytta in hans leksaker från v-rummet in till hans del. Timi han varit förkyld hela helgen och ska få vara hemma idag pga att dom ska på utflykt och vara ute hela dagen. Tror inte att han skulle bli bättre av det. Så han får vara hemma med mig och Noah och myspysa lite och ta det lugnt.

Måste gå och få upp Eve ur sängen nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar