måndag 13 september 2010

Recept på Ananaspaj

Ananaspaj

Pajdeg:
1 dl  socker
3 dl  vetemjöl
1 tsk  bakpulver
150 gram  smör

Fyllning:
400 gram ananas, krossad & avrunnen
2 dl  crème fraiche
0,5 dl  socker
2 tsk  vaniljsocker
1 st  ägg

Gör så här:
1.  Rör ihop pajdegen till en smulig massa.
2. Tryck ut den i pajformen.
3. Blanda ihop fyllningen och häll den i pajformen.
4. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 40 min.

2 kommentarer:

  1. Hej gumman!

    Ojoj nu har jag satt dig i jobb. ;)

    Men ibland när man ser någon som satt ut en bild på något gott mums, då vill man ju även ha receptet. Hoppas att du ej tog illa upp.

    Idag är det riktigt bakväder.

    Kram kram/LOUISE

    SvaraRadera
  2. Men självklart tog jag inte illa upp! Jag hade tänkt att jag skulle lägga upp recepten ändå, sparar alla mina recept på datorn också så det va bara att kopiera och klistra in. :-)

    Ja, perfekt bakväder. Synd dock är att jag inte har mer plats i frysen så jag kan baka bullar och bröd.

    Har iaf rullat köttbullar som en tok och det är alltid något!
    Kram kram

    SvaraRadera