fredag 29 oktober 2010

Ytliga människor..

Jag kan störa mig lite på såna där ytliga människor, bantar trots att dom är tråd smala, lägger på ett tjockt lager smink, kan inte gå ut utan den där masken i ansiktet, sprutar in skit i läppar, bröst och allt vad dom nu sprutar in. Varför?

Varför inte bara försöka acceptera sitt faktiska jag? Varför förändra sitt utseende till någon man faktiskt inte är? Vad är grejen? Varför försöka vara någon annan än den man faktiskt är.

Anledningen till detta inlägg är att jag har en gammal vän från skoltiden som håller på just så här. Hon har fått barn och efter så bantar hon trots att hon är pinnsmal, hon sprutar in skit i läpparna osv.. Trots att hon är fin som hon är. Hon skyller bantningen på att hon inte hinner träna och äta rätt och därför bantar hon titt som tätt. Varför förstöra sig själv så? Det finns ju helt ärligt bättre saker att lägga pengarna på. Tror knappast att det är så att hon har överflöd med pengar och inte vet vad hon ska göra av dom.

1 kommentar:

  1. håller med punkt o pricka.. Samma som då man faktiskt fått barn, etc etc.. Man har ju blivit den man är PGA att man faktiskt är mamma.. Ngt man måste acceptera.. Men tror att vissa är så pass ytliga att dom kan inte.. Sj går man ner på ica i pyamas brallorna hahah med nyvaket hår liksom haha.:D /Rosie

    SvaraRadera