tisdag 26 januari 2010

Bio & besök hos skolsyster...

I söndags blev det ju som sagt bio för Tony och barnen. Dom såg på "Alvin och Gänget 2", jag och Noah följde med och gick runt och kollade i affärer under tiden. Det verkade som om halva stockholm också va på bio och att dom dessutom valde att åka till Heron City. Det va helt galet mycket folk där, det brukar ju vara lugnt annars, iaf när vi har varit där.

Igår va det dax för ett besök till skolsyster för Timi, han vägdes och mättes och fick dessutom en spruta. Han va himla duktig, inte ett ljud hörde man från honom. Efter det så gick vi till centrum och fikade för att han hade varit så duktig. Väl hemma igen så bakade Eve Cupcakes i massor.

Från det ena till det andra..

Noah, har sovit ganska bra nu två nätter, himla skönt måste jag säga. Dessutom va han vaken större delen av går-dagen och somnade vid 19-20 tiden ngt för natten men vaknade såklart till och åt några gånger under natten. Vid 5 tiden hade han sovit klart tyckte han och låg och tittade på mig i mörkret och tok log och mumlade lite. Hur mysigt som helst, när klockan började närma sig 6 så ringde Tonys klocka och då tände vi lampan lite. Då låg han och pratade med Toy ett tag innan vi alla gick upp. Nu sover han sött..

Vi ska åka och hälsa på i Evelinas gamla skola idag när hon slutat och efter det följa med en av tjejerna i hennes gamla klass hem så dom kan leka ett tag och sen åker vi med Tony hem när han slutar vid 16. Timi ska åka skridskor med skolan och då är dom inte tillbaka förren efter 16.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar