tisdag 30 mars 2010

God morgon tisdag..

Sitter med en kopp kaffe och tittar på Vakna! på 5:an. Timi hänger med Noah i babygymmet och Eve gör sig i ordning. Ni vet tjejer, dom tar lite längre tid på sig än killar. Timi klär bara på sig sen är han klar tycker han och så måste man påminna honom om tandborstningen medans Eve klär på sig, måste fixa håret och välja örhängen osv osv..
 
Är så trött, kämpar för fullt med att få Noah att sluta snutta på natten när han egentligen inte är hungrig, men att ta nappen kommer inte på fråga enligt honom. Tony har legat på min andra sida och snörvlat, han har blivit dunder förkyld.
 
Va och gick en sväng i centrum igår och kollade lite efter nått fint att ha på mig på dopet, något som man kommer i. Har 10 kg kvar att tappa för att komma tillbaka till ursprungsvikten innan graviditeten. Såg iaf en del fina klänningar som jag tänkte gå ner och testa idag.
 
Noah är så go, han ligger och kämpar för fullt med att rulla från rygg till mage, han kan redan rulla från mage till rygg det gjorde han första gången när han va 2 mån 3 veckor.
 
Näe, nu ska mina underbaringar snart gå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar