onsdag 3 mars 2010

Så hur gick det?

God morgon mina kära vänner!
 
Hoppas att natten har varit till belåtenhet och att ni har sovit gott. Själv får man vara glad för den sömn man får, inte för att Noah inte sover på nätterna utan för att han ska snutta hela tiden och gör han inte det så bökar han runt och sprattlar med armar och ben. Vaknade till i morse över att han snurrat ett halv varv och låg där med inte med huvudet upp och fötterna ner utan han hade huvudet på Tonys sida och fötterna sparkandes i mitt huvud. Vilket härligt sätt att vakna på. Eller inte! Men han är underbar ändå. Just nu ligger han och pratar för fullt med Evelina som nyligen kom upp.
 
Hur gick det med operation storstädning då? Jo, det ska jag berätta för er! Barnen protesterade inte alls högt som jag trodde, dom förstod nog att mamma nu har fått nog. Jag va less på skiten och dom hade väl antagligen bara väntat på nääär detta skulle ske. Jag sa att när jag har druckit upp mitt kaffe så sätter vi igång så passa på att ta det lugnt nu. Men dom började på en gång istället. Dom tok städade sina rum, plockade, dammsög, Timi diskade sen plockade dom ihop sina grejer som låg i vardagsrummet. Sen hade jag inte mage att låta dom slava mer så dom fick gå ut och leka medan jag tog tag i lite grov jobb. Städade sånt som inte syns eller tänks på, nämligen bakom spisen och under diskbänken. Sen bar jag ner lite lådor till källarförrådet och slängde tidningar, glas och lite plastpåsar i grovsoporna.
 
Som belöning för allt så bakade vi smarriga chokladrutor!
 
Idag får vi även besök av Bonnie som skulle titta förbi efter jobbet. Annars kommer dagen nog inte bestå av så mycket roligheter mer än att jag ska tvätta och byta sängkläder i alla sängar. Visst är det helt underbart att lägga sig i en säng med nytvättade lakan?!

Näe, nu börjar dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar