tisdag 15 juni 2010

Överallt och ingen stans…

Det är full rulle dagarna i ända här hemma. Noah är snabbare än någonsin och snabbare och snabbar blir han för var dag som går. Han är överallt.Hinner inte mer än sätta mig så måste jag springa upp igen och ta bort honom från sladdar, Busters svans och allt annat som han inte bör leka med. Spelar ingen roll hur man gömmer dom bakom saker och ting, han hittar dom på ett eller annat sätt ändå. Han har även en tendens att krypa där det är som trängst, han klämmer sig igenom. Han må vara rund och god men när det väl gäller så kan han klämma sig igenom alla trånga gångar. Just i skrivandets stund röjer han runt på golvet och Timi hänger på och skyddar sin lillebror.

Vad det så här med Eve och Timi också? Har svårt att minnas det.  Minnet sviker ju lite med åldern. ;-) Nej, skämt o sido. Eve va ju väldigt lugn som bebis, Timi va det ju också drag i.

Nu måste jag haffa gossebarnet som smiter iväg mot hallen för att tugga på skor. Vi hade tur att Burre aldrig tuggade sönder våra skor som valp, men Noah han är på alla skor! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar