fredag 28 januari 2011

Fredag och jobb..

Noah va febrig i tisdags kväll som sagt så han va hemma i ons med 37,4°c inte hög feber med än dock något hägre temp än vanligt och fick därför spendera dagen hemma med mig och farmor även igår tors då han va helt feber fri. Vi köpte en ny febertermometer då Eve lyckades ta sönder vår gamla så nu är vi också lite uppdaterade och har en öron och pann temp. Tog tempen på alla halva dagen igår, man måste ju  träna så man blir proffs på det där med öron temp. ;-)

Idag blir det dagmamma för Noah och några timmar på jobbet för mig, lite mjukstart och genomgång av alla nya rutiner med plocklistor och så vidare. Kul!

Noah tyckte att vi skulle gå upp vid 3 och låg och bökade och stökade till 03:55 tills jag gav upp och gick upp. Tony fick även erfara att höra grannarna inatt 03:48 och bankade i väggen. Haha.
Kan meddela att det blev tyst ganska omedelbums. Har själv bankat i väggen vid ett tillfälle och efter det va det tyst i några månader från dom.

Men seriöst, vilka 40-50 taggare är uppe och fumlar runt högljutt i sänghalmen mitt i nätterna? Vad går dom på kan man ju nästan undra.

Ska väcka Eve nu, Timi har sovmorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar