onsdag 29 april 2009

Konstig människa.

Jag är ledig idag och det fick Timi också vara, Eve ska ha en kompis med sig hem från skolan idag så dom kommer vid 15. Dagen till ära kommer mesta dels att bestå av städning och tvättning. Kommer inte hinna med så mycket av det dom närmaste dagarna. Jobbar ju hela dagarna resten av veckan nästan och hela nästa vecka också. Är ledig på fredag men då vill jag ägna dagen åt familjen som också är hemma sen jobbar jag helgen.

Det finns en märklig tant som brukar komma in på jobbet och handla typ ett paket strumpbyxor eller som igår en vanlig bas-topp. Det lustiga med henne är att hon är tok rädd för att man ska lysa på hennes varor. Man får absolut inte "blippa" på hennes varor. Igår fick jag ta bort prislappen från plagget och lysa den så att det inte kom på tröjan. Helt otrolig. Lika är det när hon köper strumpbyxor då får man ta ett annat paket att lysa på. Undrar hur hon gör när hon handlar mat? Får dom slå in allt manuellt då, tro?

Näe, nu ska här städas!

1 kommentar:

  1. Hahaha! Hon har säkert någon form av tvångsmässiga tics som man kan se på dokumentärer på tv ibland =) Hehe.. Så kul!

    Kramis från S

    SvaraRadera