måndag 20 december 2010

En hel familj blev lamslagen..

Spy hink efter spy hink har tömts under förgående vecka. Det hela började ju med att Noah va krasslig i magen i måndags och det slutade med att en hel familj insjuknade. Jag i tisdags och Timi tisdag kväll, Tony kom in i klubben på onsdagen och Eve ville inte vara sämre och kom med hon med på onsdag kväll och på torsdag kväll spydde Noah ner halva våran säng. Tony och jag va helt lamslagna i flera dagar efteråt. Att bara gå till centrum på fredagen för att handla va en pers. Vi va verkligen helt slut när vi kom hem.

Nu har vi alla piggnat på oss igen iaf. Noah är dock inte riktigt hundra ännu, fortfarande krasslig i magen efter 1 vecka med lös mage. Han äter lite halv dåligt men han får i sig mer och mer mat för varje dag och det är bra. Han får mild och lättsmält mat. Än så har han inte bajjat så jag vet inte hur det står till i magen idag, hoppas bättre.

Så tackvare vårat insjuknande så får det bli klappar i sista sekund. Ska ge mig ut i veckan och hitta dom sista. Timi är klar och Noah med, det är bara Tony och Eve kvar. Just det, små grejer till brorsbarnen också. Det är en del kvar. Suck!

Förresten! F-n vad mycket snö vi har fått. Helt sinnesjukt ju. Tony fick bege sig ut klockan 3 inatt. Är inte det helt galet! Fick låna en snöskyffel av grannen igår för att skotta ut bilen efter en veckas stillastående. Det är helt galet, Buster bokstavligt talat försvinner i all snö som kommit på vissa ställen, det är himla kul att se han hoppa sig fram. Bra träning nu när han inte får så långa promenader i skogen.

001

Noah i måndags kväll, helt utslagen i soffan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar