fredag 10 december 2010

Fredag.

Igår va vi på lunch hos Bonnie och träffade hennes pappa som är här från Chile. Det va trevligt, Noah charmade in sig som vanligt och röjde.

Sen va det bara att skynda hem lämna av Noah hemma med Tony och ta med mig Eve på provsmakning. Vi skulle provsmaka stilldrycker, tre olika. Hallon, blåbär och tropisk. Eve tjänade ihop hela 90 kr på det. Hon håller på att spara ihop till ett Nintendo wii. Vi får se hur lång tid det tar och om hon har tålamod att vänta. Hittills har hon fått ihop 260 kr sen hon bestämde sig för att spara ihop till ett Wii för typ 2 veckor sedan.

Så att be henne om små tjänster som att t ex gå ut med hunden kostar numera, inget görs gratis! Knepigt!

Men man måste vara företagssam för att komma någon vart, så ja varför inte.

Jag hade ju en liten dansskola med en kompis när jag va liten, typ 9 år gammal, men strax efter så flyttade vi upp hit så hon fick sköta den själv dom sista lektionerna.
Vi gick till ett hotell i våran lilla håla och frågade om vi fick låna ett rum en dag i veckan där vi kunde träna och det fick vi. Sen tog vi 10:-/per gång och för pengarna skulle vi köpa fika att bjuda på sista gången vilket dom också gjorde. Kul egentligen, nu när man tänker tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar