måndag 17 november 2008

Trygghet?

Inatt strax innan klockan tre så fick våran hund frispel och skällde en massa och alla som träffat Burre vet att han inte är den som skäller. Han brukar inte reagera så mycket om någon går i trappen osv. Men den här gången gjorde han det pga att det va någon som drog i handtagen och kände på dörren, riktigt obehagligt. Vi kikade i nyckelhålet och såg då en person i svart mössa och en svart väska under armen gå ner för trapporna, tyst och försiktigt. Han kom uppifrån så frågan är ju om dom varit uppe på vinden och klippt upp alla låsen igen. Vi är kanske 5-6 stycken i våran port som har vindsförråd resten har i källaren. Vi är en av dom som har vindförråd.
Det va iaf riktigt obehagligt. Tony berättade att när han gick till jobbet i morse så va det någon som tryckt in en massa cigarett filter i låset på porten så att den inte skulle låsas.

Trygghet vad är det?

Jag vågar inte gå upp på vinden och kika om dom varit där igen, jag vet jag är feg! Men hatar sånt framför allt när jag vet att det har sprungit folk som inte har något där att göra. Som tur är så har man inget som är av värde på vinden förutom barnens gamla bebis kläder men vem har nytta utav dom? Det ger ju inga stora summor om man tänker så. Hoppas bara att mina julsaker är orörda, sist va det ju nån jävel som rotat runt i min jullåda. Jag köpte massa nya julsaker förra året så nåde den som tagit något av det!

Så med andra ord, Burre ser inte ut som att vara mycket till vakthund men när det väl gäller så kan man lita på honom. :-) Han skrämde iväg dom, tack Buster för det!

Ska man kanske ringa bovärden förresten?

1 kommentar:

  1. Hej gumman!
    Stackars.. Låter inte kul! Men vilken duktig liten vovve ni har! Du får ge honom ett stort ben för att han var så duktig :) Hoppas allt är bra med dig annars. Hälsa familjen från mig!
    Kramar,
    Suzanne

    SvaraRadera