måndag 16 februari 2009

Måndagen den 16 feb -09

God morgon!

Helgen har varit full med aktiviteter. I lördags va det dans för Eve inne i stan först sen åkte vi hem och hämtade resten av familjen och begav oss till Heron i Kungens kurva och såg på Bolt. Helt okej film, kanske en aning utdragen i mitten typ. T o m Evelina tyckte den blev lite långtråkig ett tag. Hon kanske va lite för gammal för den trots att filmen är från 7 år.

Sen åkte vi hem lagade middag och laddade upp med godsaker inför Melodifestivalen. Tony och Timi satt i V-rummet och kollade på annat och jag hängde med Eve i sovrummet framför Melodifestivalen. Timi kom in några gången och serverade oss godis. Eve röstade på sin idol, Amy Diamond som tyvärr inte fick gå direkt till globen.

Söndagen gick i matens tecken. Då vi inte hann med någon tre rätters på självaste alla hjärtans dag så tog vi igen det i söndags. Lagade mat mest hela dagen typ. Vi åt praktiskt taget hela dagen. Vi åt lite allt eftersom rätterna blev klara. Förrätten bestog utav en helt galet god sparrissoppa, varmrätten bestog utav oxstek med potatisgratäng och efterrätt chokladmousse med lite grädde. Det är så kul att laga mat!!

Idag är jag ledig och ska ägna dagen åt städ och tvätt som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar