onsdag 10 november 2010

Granntanten är inte blyg hon men det är Butter..

Satt här i godan ro när granntanten ringde på vid  tiden. Hon ringer inte bara en gång utan två tre gånger och Burre blir som en stor Rottweiler och skäller. Vakthunden kommer fram. Då undrade hon bara om jag kunde ringa husvärlden och felanmäla att lamporna i trappen inte funkade på våran vån,  vån längst ner i och gången. Hade redan ringt och felanmält det så hon tackade och gick in till sig.

Noah som låg och sov när hon ringde vaknade ju såklart av Burres förvandling. Så det vara bara att ta upp honom och sen somnade vi fint i soffan tillsammans. Jag som aldrig brukar ha ro i kroppen att sova på dagarna. Härligt. Vaknade till efter ett tag dock och passade på att stänga av ljudet på telefonen det det alltid lyckas ringa när jag väl lyckas vila på dagen. Vi mös, eller jag mös och vilade medan Noah sov som en stock.

Vi har varit iväg och handlat och hämtat Timi.

Och nu, nu ringde damen på igen och tyckte att det var konstigt att dom inte hade varit här ännu och bytt lamporna. Sen pratade hon lite med Burre som är en aning rädd? blyg? Eller vad det nu är med honom. Hon frågade vad han hette och jag svarade Buster. Jaha, men är han lite Butter också? Butter, Butter, kom då, kom och hälsa. Säger hon. Jag hade inte mage att rätta henne. LÅt henne tro att jycken heter Butter. Same shit…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar