onsdag 10 november 2010

Slask..

-Fy tusan för slask. Ska det va så ska det va annars kan vi gott vara utan känner jag. Slaskigt och eländigt ute, man halkar runt med vagn och hund. Dras från ena sidan till den andra. Livet är bra hårt ibland. Men det som inte dödar en gör bara en starkare!

Noah härskaren över röjarna röjer på som aldrig förr. Kastar ner tidningarna på golvet och stampar på dom. Die, die, die! och så ser han lite smått galen ut när han staplar därifrån med en halv tidning i munnen. Underbar unge det där!

Han har dessutom fastnat för stenarna som vi har i en stor blomkruka i hörnet här i vardags rummet. Han tror nog att han har en mage av stål. Tror att han har lyckats smaka på varenda sten vid det här laget. Vi plockar ut stenar flera gånger om dagen ur gossens mun och ajjar honom, han skakar bara på huvudet, skrattar och går tillbaka. Gaaah! Han må vara envis men det är hans mor och far med. Vi får se vem som vinner den fighten.

Vad mer brukar busungen göra? Jo, han jagar Burre ur sin säng och sitter där i och softar men det visste ni nog redan. Han brukar jaga Burre runt bordet också. Haha, det är kul. Burre kommer till oss och ber om nåd.

Så vad det tillbaka till stenarna igen.. jag visar honom leksakerna men han vill bara åt stenarna, får gå ut och plocka på mig några gatstenar medans dom jobbar här ute och klistra fast lite hår och måla ögon, näsa, mun på dom så dom ser ut som små nallar. Dom kan han ju inte sätta i halsen. Gaaah! Nu är han tillbaka…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar