torsdag 8 januari 2009

Lilla Nisse!

Har jag berättat om Evelina's dvärghamster?

Hon fick iaf en liten dvärghamster för 2 år sen som på ett eller annat sätt fick namnet Nisse. Han är den skönaste lilla gnagare jag stött på. Han är så himla personlig och egen, dessutom är han så otroligt tam.

Han är som sagt lite egen och igår under dagen som inte vi va hemma beslutade han sig tydligen för att flytta, flytta ut från sitt lilla bo och ut i buren under ena röret som går upp till "övervåningen". Han har då kämpat hela dagen med att dra ut sitt ludd. Vet inte om det kan ha haft något med dom som va här igår och borrade upp det här bredbands dosorna i varje rum.

Han är ju inte direkt van vid borrande så där, det är ju inte direkt så att vi håller på och borrar hela dagarna här hemma.

Men iaf, inatt beslutade han sig för att det va bättre i förra lyan så han flyttade tillbaka, dock tycks det tära på krafterna att flytta så han hade tyvärr inte hunnit få in alla "möbler" innan han troligtvis däckade av utmattning. Så han tar väl resten av luddet/möblerna idag.

När Evelina precis hade fått honom så hade han inte riktigt kommit underfund med det här med att hamstra. Så varje gång Evelina plockade upp honom så släppte han ut allt han hamstrat i handen, golvet, fickan, ja överallt förutom i sin bur. Så kul!
Nu har han lärt sig det så han har sin lilla hörna i buren där han tömmer sina kinder.

Det finns hur mycket kul som den här lilla Nisse har gjort men det sparar jag till nån annan gång!

1 kommentar:

  1. Hihihi...

    Han är verkligen egen :) Så sööt...

    Vill du veta en sak!!! Jag har satt upp mig i kö till lägenhet i Stockholm, så om ett par år har vi kanske inte så långt ifrån varandra :)

    Kramar från Skåne!

    SvaraRadera